Zinc dětský cestovní kufr s koloběžkou Flyte - Liška Frazer - 25L

Produkt Zinc dětský cestovní kufr s koloběžkou Flyte - Liška Frazer - 25L z kategorie cestovní kufry od výrobce Zinc najdete na Trikoland.cz za 2990 Kč. Celý popis 2990 Kč 3790 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Perfektní společník pro každého malého dobrodruha připraveného na expedici! Bez ohledu na to, zda jde o výlet do parku, dovolenou nebo přespání u kamarádů, malí cestovatelé budou milovat tohoto multifunkčního cestovního společníka. Kufr s vestavěnou koloběžkou si zamiluje každý. V designu Liška Frazer. 

 

Materiál:

Kufr - CAPPE je nový typ syntetického materiálu vyrobeného ze silikagelu, abs, pc a jiných materiálů. Vyhovuje evropským normám EN71, ČÁST I-III a americkým normám ASTM 65, prošel standardem úrovně bezpečnosti potravin USA FDA a může přijít do přímého kontaktu s potravinami.

Díky svým zeleným a zdravým ingrediencím je CAPPE oblíben v domácnosti, módě a jídle. Dodává obaly a jiná průmyslová odvětví a byl uznán mnoha uživateli. Spolu s vynikající odolností proti nárazu, odolností vůči povětrnostním vlivům, chemickou odolností a elektrickými vlastnostmi, jakož i jednoduchým zpracováním, stabilní velikostí produktu, silným povrchovým leskem, jednoduchým lakováním a barvením.

 

Koloběžka: Hliník

 

Kolečka: PU materiál / vnitřní jádro PC

 

Rozměry

  • složený má rozměry výška 48 x šířka 33 x hloubka 26 cm
  • roložený má rozměry výška 75 x šířka 33 x délka 60 cm
  • vhodný jako kabinové zavazadlo

Vlastnosti:

Tento kufřík je vybaven třemi snadno pohyblivými kolečky, jedním hlavním prostorem s vnitřní kapsou na uspořádání věcí. Je voděodolný a má pojistné popruhy na zajištění bezpečnosti a popruhy na upevnění oblečení.

Kromě toho je vybaven kompaktní koloběžkou se speciálním řízením zatáčení nakláněním řídící tyče a lehkým přenesením váhy, pomáhá dětem zlepšit rovnováhu, koordinaci a motorické dovednosti.

Pokud právě koloběžku nepoužíváte, jednoduše ji sklopíte a používáte jako kufr na kolečkách s teleskopickou rukojetí. 

Flyte je vhodný pro děti od 3 let, má kapacitu 25 litrů. 

Nosnost: 50 kg

Flyte je skvělým společníkem pro každého malého cestovatele, který rád objevuje nové místa a zároveň si užívá zábavu a adrenalin. Váží pouze 3,6 kg, což z něj dělá snadno přenosný kufřík, ideální pro každou cestu. Objednejte si svůj Flyte již dnes a připravte se na nezapomenutelné dobrodružství!

 logo-flyte

 

 

 
 
 

Vlastnosti produktu

Pro koho:Dětské
Barva:Oranžová
Objem:25
Značka: Zinc Prodejce: Ráj triček
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek