Vtipné dětské tričko s potiskem značky auta Volvo - tričko pro milovníky aut

Produkt Vtipné dětské tričko s potiskem značky auta Volvo - tričko pro milovníky aut z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto nádherné dětské tričko je víc než jen obyčejný kus oblečení – je to spojení humoru, dobrodružství a stylu, které udělá každé dítě šťastným. Na přední straně trička se nachází veselý potisk veverky Scrat z oblíbeného animovaného filmu Doba ledová. Scrat, známý svými nezapomenutelnými dobrodružstvími a nekonečným pronásledováním žaludu, tentokrát pevně drží logo auta Volvo, což vytváří jedinečný a zábavný motiv. Tento hravý design jistě upoutá pozornost a přinese radost nejen dětem, ale i dospělým. Triko je vyrobeno z vysoce kvalitní bavlny, která je měkká na dotek a poskytuje maximální pohodlí během celého dne. Je ideální pro každodenní nošení - ať už na hraní, do školy, na výlety nebo na rodinné oslavy. Díky své odolnosti vydrží časté praní a stále si zachovává svůj původní tvar a jasné barvy. Potisk je dělaný technikou, která zajišťuje dlouhou trvanlivost, takže Scrat s Volvem bude stále vypadat skvěle, i po mnoha vypráních. Toto triko je perfektním dárkem na narozeniny, Vánoce nebo jakoukoli jinou příležitost, když chcete obdarovat své dítě něčím výjimečným. Je dostupné v různých velikostech, aby přesně sedělo každému dítěti, od nejmenších až po větší děti. Navíc, díky univerzálnímu a veselému designu se hodí pro kluky i holky, čímž se stává skvělým doplňkem do šatníku každého malého dobrodruha. Neváhejte a přidejte toto jedinečné tričko do šatníku vašeho dítěte, abyste mu přinesli nejen pohodlí, ale také každodenní dávku smíchu a dobrodružství. Tento veselý a originální dárek se jistě stane oblíbeným kouskem každého malého fanouška Doby ledové a automobilů Volvo.

Dětské triko je k dispozici v několika barevných variantách. Pokud byste chtěli jinou barvu trička nebo potisku, napište nám na email info@bezvatriko.cz.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek