Unisex kšiltovka s vlastním potiskem

Produkt Unisex kšiltovka s vlastním potiskem z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 349 Kč. Celý popis 349 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vynikněte v davu s naší unisex kšiltovkou s vlastním potiskem!

Tato kšiltovka je ideálním doplňkem pro každého, kdo chce vyjádřit svůj osobitý styl. Nabízíme kvalitní a odolný materiál pro dlouhou životnost a pohodlné nošení, která se snadno kombinuje s jakýmkoli outfitem. Přizpůsobte si ji přesně podle svých představ a užijte si nejen skvělý vzhled, ale i pohodlí a ochranu před sluncem. 

Nabízíme možnost vlastního potisku, takže si můžete vytvořit kšiltovku přesně podle svých představ. Ať už jde o vaše logo, obrázek, nebo jakýkoli jiný design, máme pro vás technologii tisku, která zajistí ostré a jasné výsledky. Kšiltovka má univerzální velikost 19 x 11 cm, která je vhodná pro dospělé. Díky nastavitelnému pásku na zadní straně si můžete kšiltovku přizpůsobit přesně podle svých potřeb, což zajišťuje dokonalé a pohodlné nošení.


Naše unisex kšiltovka nabízí možnost potisku s vlastním obrázkem,

což vám umožní vytvořit skutečně unikátní módní doplněk. Stačí nahrát váš obrázek, logo nebo fotografii a my se postaráme o zbytek. Díky našemu modernímu tiskařskému procesu bude váš design ostrý, jasný a odolný vůči praní a opotřebení. Ať už chcete vytvořit osobní dárek, propagovat svou značku nebo prostě nosit něco, co máte rádi, možnosti jsou nekonečné.

Kromě obrázků nabízíme také možnost potisku s vlastním textem. Můžete si vybrat libovolný text, který chcete mít na své kšiltovce, ať už jde o jméno, citát, slogan nebo jakýkoli jiný nápis. Máme k dispozici různé fonty a barvy, takže si můžete svůj text přizpůsobit přesně podle svých představ. Chcete kombinovat obrázek a text? Žádný problém! Naše kšiltovka umožňuje kombinaci obou prvků, takže můžete mít svůj oblíbený  obrázek spolu s textem na jednom místě.

Obrázek jednoduše nahrajete přes náš editor, který se skrývá pod tlačítkem “VYTVOŘIT VLASTNÍ POTISK”, které najdete hned pod vybráním barvy a velikosti. V editoru také najdete jednoduché možnosti úpravy obrázku jako jeho pootočení, zvětšení/zmenšení a posunutí. Také zde můžete vložit text či si vybrat nějaký z našich předpřipravených obrázků.

Motiv bude na tričku vypadat stejně, jako vypadá v editoru. Součástí ceny nejsou žádné grafické práce (oříznutí, odstranění pozadí, odstranění červených očí, atd)! Pokud budete za příplatek chtít nějaké z těchto úprav nebo pokud budete chtít motiv třeba na záda, neváhejte nás kontaktovat na info@bezvatriko.cz a my Vám rádi úpravy naceníme

Nechte svou kreativitu zazářit a objednejte si unisex kšiltovku s vlastním potiskem ještě dnes. Vytvořte si módní doplněk, který bude stejně jedinečný jako vy!

Vlastnosti produktu

Barva:Červená
Dostupné velikosti:19×11 cm
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek