Plechový hrnek s úžasným potiskem Cool dad - skvělý dárek na narozeniny

Produkt Plechový hrnek s úžasným potiskem Cool dad - skvělý dárek na narozeniny z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 349 Kč. Celý popis 349 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Vychutnejte si svůj oblíbený nápoj v jedinečném plechovém hrnku Cool dad, který si můžete přizpůsobit podle svých představ. Tento stylový hrnek vás zavede do světa přírody s nádherným motivem hor, který dodá každému doušku atmosféru dobrodružství a volnosti. Odolný plechový materiál je lehký, přesto pevný, a ideální pro všechny outdoorové aktivity – ať už jste na horské túře, kempujete, nebo si jen vychutnáváte kávu na balkoně. Hladký povrch a čistý design zaručují, že hrnek bude nejen funkční, ale i elegantní ozdobou vaší kuchyně či kanceláře.

Nejlepší na tom je, že hrnek si můžete plně personalizovat. Kromě motivu hor si můžete na hrnek nechat natisknout své jméno, nebo jméno někoho, koho chcete obdarovat. Tento osobní dotek z něj činí perfektní dárek pro milovníky hor, cestování a pobytu v přírodě. Hrnek je snadno omyvatelný a odolný vůči opotřebení, takže bude sloužit dlouhé roky a připomínat vám vaše oblíbené zážitky v přírodě pokaždé, když po něm sáhnete.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Bílá
Dostupné velikosti:340 ml
Prodejce: Bezva triko
18427
Produktů
214
Kategorií
162
Značek