Pánské vodácké pruhované tričko s vlastním potiskem

Produkt Pánské vodácké pruhované tričko s vlastním potiskem z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 319 Kč. Celý popis 319 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánské vodácké pruhované tričko s vlastním potiskem – Vyrazte na vodu stylově a originálně!

Plánujete vodáckou výpravu a chcete vypadat skvěle, ale zároveň originálně? Pánské vodácké tričko s vlastním potiskem vám umožní vytvořit si jedinečný kousek, který bude odrážet vaši osobnost a vodácký duch. Přidejte svůj vlastní potisk, ať už jde o jméno, vtipný obrázek, nebo název posádky, a buďte králem řeky!

Atraktivní pruhovaný design, který nikdy neomrzí

Vodácká trička s pruhovaným designem jsou klasikou, kterou zná každý vodák. Pánské pruhované tričko s vlastním potiskem nejen skvěle vypadá, ale je také pohodlné a praktické. Díky širokému výběru velikostí si tričko může objednat opravdu každý – nabízíme velikosti od S až po 5XL. Navíc si můžete vybrat, kam chcete umístit potisk – na prsa, záda, nebo dokonce na oba rukávy!

Kvalitní materiál a potisk, který vydrží

Pro výrobu našich triček používáme pouze ty nejkvalitnější materiály. Tiskneme na textil vysoké gramáže, což zaručuje maximální pohodlí i dlouhou životnost trička. Potisk aplikujeme pomocí kvalitních barev s dlouhou výdrží, takže ani po mnoha vodáckých dobrodružstvích neztratí tričko nic na své kráse. Ať už tričko obléknete na vodu, nebo ho použijete jako stylový suvenýr z výletu, můžete se spolehnout na jeho trvanlivost.

Skvělé recenze a rychlé doručení

Naši zákazníci nás chválí za kvalitu produktů i rychlost doručení. Doprava stojí jen 66 Kč, a pokud spěcháte, můžete využít i možnosti expresní výroby a doručení, aby vám tričko dorazilo co nejrychleji. Stačí si zvolit svůj vlastní potisk a my se postaráme o vše ostatní!


Vodácká trička s připravenými motivy a dotisk jmen

Nechcete se trápit s návrhem vlastního potisku? Žádný problém! V naší nabídce najdete také vodácká trička s připravenými motivy, která jsou okamžitě připravena k odeslání. Pro větší originalitu můžeme na záda nebo rukávy dotisknout jména členů vaší posádky, takže každý bude mít své unikátní tričko.


Výhodné množstevní slevy

Plánujete hromadnou objednávku triček pro celou vodáckou partu? Rádi vám nabídneme množstevní slevy, aby byl nákup ještě výhodnější! Získáte tak nejen originální oblečení, ale i lepší cenu.


Pánské vodácké pruhované tričko s vlastním potiskem
je skvělou volbou pro každého vodáka, který chce na vodě vyniknout. Ať už si navrhnete vlastní potisk, nebo si vyberete některý z našich připravených motivů, s našimi tričky budete na každé řece nepřehlédnutelní.

Vlastnosti produktu

Barva:Námořnické pruhy
Dostupné velikosti:XS,S,M,XL,2XL,L
Prodejce: Bezva triko
18427
Produktů
214
Kategorií
162
Značek