Pánské triko s límcem Suzuki - dárek k narozeninám nebo Vánocům.

Produkt Pánské triko s límcem Suzuki - dárek k narozeninám nebo Vánocům. z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 479 Kč. Celý popis 479 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Objevte eleganci a sportovní styl v jednom s naším pánským tričkem s límečkem, ozdobeným ikonickým potiskem značky auta Suzuki. Toto triko je ideální volbou pro všechny nadšence a majitele automobilů Suzuki, kteří chtějí svému outfitu přidat špetku exkluzivity a vášně pro automobily. Ať už jde o každodenní nošení, setkání s přáteli nebo neformální pracovní schůzky, toto triko vám poskytne pohodlí a styl, který potřebujete. Toto triko je skvělým dárkem na narozeniny, Vánoce nebo jakoukoli jinou příležitost. Udělejte radost svému otci, bratrovi, bratranci nebo příteli a dopřejte mu kousek stylu a pohodlí s ikonickým potiskem značky Suzuki. Naše triko je ideální volbou pro různé příležitosti. Je skvělé pro neformální pracovní setkání, rodinné oslavy, nebo jednoduše pro každodenní nošení. Triko s límcem dodává vašemu outfitu elegantní nádech, zatímco potisk značky Suzuki zdůrazňuje vaši vášeň pro automobily. Naše pánské triko s límcem s potiskem značky auta Suzuki je dokonalým spojením pohodlí, stylu a vášně pro automobily. S různými barevnými variantami a velikostmi je ideální pro každého muže.

tričko bude vypadat skvěle v tmavě modré barvě, ale nešlápnete ani vedle v jiných barvách, jako například v černé. Pokud Vám nestačí barvy z naší nabídky, napište nám na info@bezvatriko.cz a my Vám to rádi uděláme v dalších barvách. Rádi Vám takové motivy upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:S,L,XL,2XL,3XL,M
Prodejce: Bezva triko
18247
Produktů
213
Kategorií
164
Značek