Pánské tričko - Žába a knihy

Produkt Pánské tričko - Žába a knihy z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánské tričko s motivem žáby sedící na knihách je ideální volbou pro milovníky přírody, knih a originálních designů. Tento unikátní motiv symbolizuje spojení mezi moudrostí a přírodním světem, kde žába, jako symbol transformace a přizpůsobivosti, spočívá v klidu na hromadě knih – ikoně vědomostí a objevování nových světů. Tričko je vyrobeno z měkké a prodyšné bavlny, která zajišťuje pohodlí po celý den, a je k dispozici v různých barvách, které doplní jakýkoliv styl. Díky kvalitnímu potisku zůstane motiv živý a výrazný i po mnoha praních.

Toto tričko je skvělým dárkem pro každého, kdo si užívá chvíle s knihou, váží si přírody, nebo jednoduše hledá něco originálního do svého šatníku. Jeho pohodlný střih nabízí dostatek prostoru pro volný pohyb a zároveň skvěle padne na každou postavu. Ať už ho nosíte k džínům, kraťasům nebo třeba na domácí pohodu, tričko se stane středobodem každého outfitu. Vyjádřete svou lásku ke čtení a přírodě stylově a sebevědomě s tímto výjimečným kouskem!

Pokud by se vám líbila jiná velikost nebo barva trička a potisku, napište nám na email info@bezvatriko.cz

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18285
Produktů
213
Kategorií
164
Značek