Pánské tričko s potiskem zvířat - Orel

Produkt Pánské tričko s potiskem zvířat - Orel z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Objevte sílu a svobodu přírody s naším pánským tričkem s motivem orla. Toto tričko, vyrobené z vysoce kvalitní, prodyšné bavlny, nabízí nejen skvělý vzhled, ale i maximální pohodlí. Elegantní design s detailním vyobrazením majestátního orla symbolizuje sílu, odvahu a volnost, což z něj činí ideální kousek pro všechny muže, kteří se chtějí odlišit. Díky modernímu střihu a univerzální barevné paletě je tričko snadno kombinovatelné s jakýmikoliv kalhotami či šortkami, což vám umožní vytvářet různé outfity pro volný čas i příležitostné akce.

Tričko s motivem orla je nejen stylovým doplňkem, ale také prohlášením vaší osobnosti. Je ideální pro outdoorové aktivity, procházky v přírodě nebo jako každodenní kousek pro městské dobrodružství. Zesílené švy zajišťují dlouhou životnost a odolnost, zatímco jemný materiál příjemně sedí na těle. Vybavte svůj šatník tímto originálním tričkem, které přináší spojení přírody a módy, a ukažte světu svou vášeň pro svobodu a dobrodružství. Buďte hrdí na svou volbu a vyjádřete se s tímto výjimečným kouskem!

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Na triko Vám také rádi dotiskneme název klubu, jméno nebo číslo.

Vlastnosti produktu

Barva:Bílá
Dostupné velikosti:XS,S,M,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,L
Prodejce: Bezva triko
18285
Produktů
213
Kategorií
164
Značek