Pánské tričko s potiskem Tep - tramvaj - tričko s tepem pro řidiče tramvaje

Produkt Pánské tričko s potiskem Tep - tramvaj - tričko s tepem pro řidiče tramvaje z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánské tričko s motivem „Tep tramvaj“ je perfektní volbou pro všechny, kteří milují městskou atmosféru a zároveň oceňují kvalitní, pohodlný oděv. Tričko je vyrobeno z prémiové bavlny, která je příjemná na dotek, prodyšná a zajišťuje maximální komfort po celý den. Originální design s tepem, který se prolíná s ikonickou siluetou tramvaje, symbolizuje spojení městského života a osobního rytmu, a dodává tričku jedinečný styl. Je dostupné v několika velikostech a barevných variantách, aby každý našel svůj oblíbený kousek.

Díky své univerzálnosti je tričko ideální jak pro každodenní nošení, tak i jako výrazný prvek outfitu při neformálních příležitostech. Motiv tramvaje ocení zejména milovníci městské hromadné dopravy, urbanisté či cestovatelé, kteří mají k městům a jejich dynamice blízko. Díky kvalitnímu potisku zůstává design zachován i po opakovaném praní, takže se tričko stane vaším dlouhodobým společníkem. Nezáleží na tom, zda jste přímo z města, nebo jen milujete jeho energii – tento kousek vám dodá styl a osobitost.

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
17680
Produktů
211
Kategorií
164
Značek