Pánské tričko s potiskem Tep - skútr - tričko s tepem motocyklu

Produkt Pánské tričko s potiskem Tep - skútr - tričko s tepem motocyklu z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 399 Kč. Celý popis 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánské triko s motivem tep skútr je ideálním kouskem pro každého milovníka pohodlné módy a motocyklů. Vyrobeno z kvalitní, měkké bavlny, zaručuje maximální pohodlí při nošení a skvělou prodyšnost, která oceníte jak v běžném dni, tak při delších vyjížďkách. Triko je navrženo s důrazem na detail – jeho střih perfektně sedí a umožňuje volnost pohybu, ať už jste na cestě, nebo odpočíváte. Motiv tepajícího skútru v moderním minimalistickém provedení dodává tričku unikátní a dynamický styl, který upoutá pozornost na první pohled.

Tento design dokonale zachycuje vášeň pro rychlost a svobodu, kterou skútr symbolizuje. Díky své univerzálnosti se skvěle hodí jak pro běžné nošení, tak jako dárek pro každého nadšence do dvoustopých vozidel. Výjimečná kvalita zpracování zajistí, že triko vydrží i náročnější zacházení a neztratí svůj tvar ani po opakovaném praní. Přidejte si do svého šatníku kousek, který spojuje pohodlí, styl a vášeň pro jízdu na skútru.

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek