Pánské tričko s potiskem Tep - šachy- tričko s tepem pro šachisty

Produkt Pánské tričko s potiskem Tep - šachy- tričko s tepem pro šachisty z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto pánské tričko s motivem tep šachy je ideální volbou pro milovníky této královské hry, kteří chtějí vyjádřit svou vášeň stylově. Vyrobené z kvalitní a měkké bavlny, tričko poskytuje maximální pohodlí a prodyšnost, což z něj činí skvělého společníka na každodenní nošení. Moderní design s motivem tepové linie, která se plynule proměňuje v šachovou figurku, symbolizuje napětí a strategii, jež šachy přinášejí. Tričko se skvěle hodí k džínům i sportovnímu outfitu a díky jeho univerzálnímu střihu padne každému typu postavy. Pokud hledáte originální kousek do šatníku nebo dárek pro šachového nadšence, tento stylový model je tou pravou volbou.

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18247
Produktů
213
Kategorií
164
Značek