Pánské tričko s potiskem Tep - nůžky - tričko s tepem pro kadeřníky

Produkt Pánské tričko s potiskem Tep - nůžky - tričko s tepem pro kadeřníky z kategorie košile a topy od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto pánské tričko s originálním motivem tepu, který přechází v kadeřnické nůžky, je ideální volbou pro všechny, kteří milují svůj řemeslný životní styl a chtějí ho hrdě nosit na hrudi. Vyrobené z kvalitní bavlny, zajišťuje pohodlí po celý den, ať už ho nosíte do práce, na volný čas nebo na neformální setkání. Stylový design, kombinující jemný detail tepu s ikonickým symbolem nůžek, zdůrazňuje vášeň pro kadeřnické umění. Toto tričko je perfektním dárkem pro kadeřníky a všechny, kteří si cení svého osobitého stylu a profese. Vynikající volba pro každodenní nošení s nádechem kreativity a profesionality.

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
17680
Produktů
211
Kategorií
164
Značek