Pánské tričko s potiskem Tep - Lyže - tričko s tepem pro milovníky tohoto sportu

Produkt Pánské tričko s potiskem Tep - Lyže - tričko s tepem pro milovníky tohoto sportu z kategorie dámská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám naše pánské tričko s unikátním motivem tep lyže, které je ideální pro všechny milovníky zimních sportů a přírody. Toto tričko spojuje pohodlí a styl s výrazným designem, který zaujme na první pohled. Vyrobené z měkké, prodyšné bavlny, zajišťuje maximální komfort během celého dne, ať už se vydáte na sjezdovku nebo strávíte čas v městské džungli. Kvalitní tisk a detailní provedení motivu tep lyže, zobrazeného v moderním a elegantním stylu, dodávají tričku osobitý vzhled a odrážejí vaši vášeň pro zimní dobrodružství.

Tričko je navrženo tak, aby se hodilo ke všem vašim oblíbeným kalhotám a jakýmkoli stylům, od casual po sportovní. Je skvělým dárkem pro každého, kdo miluje lyžování nebo aktivní životní styl. S tímto tričkem se můžete pyšnit nejen svým oblíbeným sportem, ale také se cítit pohodlně a vkusně v každé situaci. Navíc snadná údržba a dlouhá životnost materiálu zaručují, že tričko bude vaším věrným společníkem na dlouhá léta.

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
17680
Produktů
211
Kategorií
164
Značek