Pánské tričko s potiskem Tep - kuchař - tričko s tepem pro kuchaře

Produkt Pánské tričko s potiskem Tep - kuchař - tričko s tepem pro kuchaře z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto stylové pánské tričko s motivem tepajícího srdce a kuchařských nástrojů je ideální volbou pro všechny milovníky vaření, profesionální kuchaře i nadšené amatéry. Vyrobené z kvalitní, měkké bavlny, zaručuje maximální pohodlí i při celodenním nošení. Jeho klasický střih sedí na každé postavě a poskytuje dostatek volnosti pro pohodlný pohyb, ať už trávíte čas v kuchyni, na grilu nebo při jiných aktivitách. Potisk tepající linie symbolizuje spojení vášně pro gastronomii s energií, kterou vaření přináší, a dodává tričku moderní a osobitý vzhled.

Tričko je dostupné v několika velikostech a barevných variantách, takže si každý vybere tu, která mu nejlépe sedne. Díky své univerzálnosti je vhodné nejen pro každodenní nošení, ale také jako originální dárek pro každého, kdo má k vaření blízko. Kvalitní zpracování potisku zaručuje dlouhou životnost i při častém praní, a proto se stane oblíbeným kouskem ve vašem šatníku. Buďte styloví a dejte světu najevo svou lásku k vaření s tímto jedinečným tričkem!

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
17680
Produktů
211
Kategorií
164
Značek