Pánské tričko s potiskem Tep - králíček - tričko s tepem pro vlastníky těchto mazlíčků

Produkt Pánské tričko s potiskem Tep - králíček - tričko s tepem pro vlastníky těchto mazlíčků z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánské tričko s motivem „Tep králíček“ je skvělou volbou pro všechny milovníky a vlastníky těchto zvířátek. Design je inspirován zábavným a nečekaným propojením srdečního tepu a siluety králíčka, což vytváří jedinečný a hravý vzhled, který zaujme na první pohled. Tričko je vyrobeno z kvalitní, jemné bavlny, která zaručuje maximální pohodlí během celodenního nošení. Materiál je prodyšný a příjemný na dotek, což z něj činí ideální kousek do každodenního šatníku.

Díky svému modernímu střihu a univerzální černé barvě se snadno kombinuje s džíny, šortkami nebo sportovním oblečením. Motiv „Tep králíček“ je decentní, ale přesto dostatečně výrazný, aby dodal vašemu outfitu jedinečný šmrnc. Perfektní pro volný čas, nenáročné aktivity nebo jako dárek pro někoho, kdo má rád zajímavé a neotřelé motivy.

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
17680
Produktů
211
Kategorií
164
Značek