Pánské tričko s potiskem Tep - Fotoaparát - tričko s tepem pro fotografy

Produkt Pánské tričko s potiskem Tep - Fotoaparát - tričko s tepem pro fotografy z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Objevte dokonalou kombinaci stylu a vášně pro fotografii s naším pánským tričkem s unikátním motivem tep fotoaparátu. Toto tričko je navrženo pro všechny, kteří chtějí vyjádřit svou lásku k umění zachytávání okamžiků. Vyrobeno z vysoce kvalitní bavlny, nabízí nejen skvělou měkkost a pohodlí, ale i dlouhou životnost. Motiv fotoaparátu na přední straně, vytvořený s precizním detailem, přidává moderní a cool prvek, který se hodí do každého šatníku. Ať už jste profesionální fotograf, amatérský nadšenec, nebo jen někdo, kdo oceňuje krásu každého snímku, toto tričko se stane vaší oblíbenou součástí oblečení.

Tričko má klasický střih, který se pohodlně přizpůsobí vaší postavě, a je k dispozici v několika velikostech, aby vyhovovalo všem. Jeho univerzální design umožňuje snadné kombinování s různými outfity, ať už ho nosíte k džínám na každodenní nošení nebo k chinos na večerní události. Snadná údržba a odolnost materiálu zajišťují, že tričko si zachová svůj tvar a barvu i po mnoha praních. Vyjádřete svůj smysl pro styl a vášeň pro fotografii tímto elegantním tričkem, které je ideálním dárkem pro každého fotografa nebo milovníka umění.

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
17680
Produktů
211
Kategorií
164
Značek