Pánské tričko s potiskem Tep - Basketbalový míč - tričko s tepem pro milovníky tohoto sportu

Produkt Pánské tričko s potiskem Tep - Basketbalový míč - tričko s tepem pro milovníky tohoto sportu z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám naše pánské tričko, které je perfektní kombinací stylu a sportovního ducha. S výrazným motivem tepu basketbalového míče, který zdobí přední stranu trička, oslavujete svou vášeň pro tento dynamický sport. Motiv je pečlivě navržen tak, aby zachytil každý detail a přitom dodal tričku moderní vzhled. Vyrobené z kvalitní bavlny, které je nejen příjemné na nošení, ale i odolné vůči každodennímu používání, toto tričko je ideální volbou pro všechny basketbalové nadšence.

Tričko je navrženo s důrazem na pohodlí a volnost pohybu, což z něj činí ideální volbu pro tréninky, volný čas nebo jednoduše pro relaxaci doma. Jeho univerzální černá barva a atraktivní grafika se snadno kombinují s jakýmikoli kalhotami nebo šortkami. S tímto tričkem nejenže ukážete svou lásku k basketbalu, ale také si zajistíte, že se budete cítit skvěle a pohodlně po celý den. Zvolte toto tričko a přidejte do svého šatníku kousek, který je nejen módní, ale také plný energie a sportovního nadšení.

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
17680
Produktů
211
Kategorií
164
Značek