Pánské tričko s potiskem plemene Velššpringlšpaněl s volitelným jménem

Sleva Novinka
Produkt Pánské tričko s potiskem plemene Velššpringlšpaněl s volitelným jménem z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánské tričko s motivem barevného Velššpringlšpaněla je perfektní volbou pro muže, kteří milují psy a chtějí to ukázat světu. Tento výrazný a detailně zpracovaný potisk přináší eleganci i nádech hravosti do každodenního outfitu. Tričko je vyrobeno z kvalitní bavlny, která zaručuje pohodlí a dlouhou životnost, což oceníte při každodenním nošení i při sportovních aktivitách.

Možnost přidání jména vašeho vlastního pejska dává tomuto tričku osobní rozměr. Tím se stane skutečně jedinečným kouskem ve vašem šatníku. Stačí jen při objednávce zadat jméno a my se postaráme o to, aby bylo stylově umístěno na tričko vedle krásného obrazu Velššpringlšpaněla. Tento detail zaručeně upoutá pozornost a umožní vám vyjádřit svou lásku ke svému čtyřnohému příteli.

Tričko je k dispozici v různých velikostech a střizích, aby dokonale padlo každému muži. Je navrženo tak, aby poskytovalo maximální komfort a zároveň vypadalo skvěle. Ať už ho nosíte do práce, na procházky se psem, nebo jen tak pro volný čas, naše pánské tričko s motivem Velššpringlšpaněla je ideálním doplňkem pro každou příležitost. Přidejte si do svého šatníku kousek, který je nejen stylový, ale také plný osobního kouzla.


Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi Vám motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
17680
Produktů
211
Kategorií
164
Značek