Pánské tričko s potiskem parašutisty - skvělý dárek na narozeniny

Produkt Pánské tričko s potiskem parašutisty - skvělý dárek na narozeniny z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 399 Kč. Celý popis 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánské triko s motivem "Sunset Paragliding" je ideální volbou pro muže, kteří milují dobrodružství a svobodu pod otevřeným nebem. Tento jedinečný design zachycuje krásu okamžiku, kdy slunce zapadá za horizont a paraglidingový padák se vznáší vysoko nad krajinou, přinášejíc pocit klidu a volnosti. Triko je vyrobeno z kvalitní, měkké bavlny, která zajišťuje maximální pohodlí při nošení po celý den. Díky modernímu střihu a atraktivnímu grafickému motivu se toto triko stane výrazným kouskem ve vašem šatníku, ať už ho nosíte na výlety, sport nebo jen tak ve volném čase. Tento kousek je nejen stylový, ale také praktický, díky své odolnosti a snadné údržbě, což z něj činí ideální volbu pro každého muže, který si cení pohodlí a originality.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek