Pánské tričko s kočkou v kapse - ideální dárek pro milovníky koček

Produkt Pánské tričko s kočkou v kapse - ideální dárek pro milovníky koček z kategorie dámská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 369 Kč. Celý popis 369 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám stylové pánské triko, které je dokonalým dárkem pro všechny milovníky koček! Tento jedinečný kousek oblečení zaručeně přinese úsměv na tvář každému, kdo si jej oblékne. Na přední straně trička se nachází roztomilý potisk kočky, který zvědavě vykukuje z kapsy. Tento originální a hravý design dodává tričku šmrnc a neodolatelný půvab. Triko je vyrobeno z vysoce kvalitní bavlny, která zajišťuje maximální pohodlí a prodyšnost během celého dne. Měkký a příjemný materiál je ideální pro každodenní nošení, ať už do práce, na procházky, sportování nebo jen tak pro volný čas. Díky své odolnosti a kvalitnímu zpracování si triko zachovává svůj původní tvar a barvu i po mnoha vypráních. Potisk je vytvořen technikou, která zaručuje její dlouhou trvanlivost a stálost barev. Toto triko je perfektním dárkem pro každého muže, který má rád kočky a ocení humor v módě. Je dostupné v různých velikostech, aby přesně sedělo každému, a je vhodné pro různé příležitosti - narozeniny, Vánoce, nebo jen jako milý dárek, kterým chcete potěšit svého blízkého. Díky univerzálnímu designu je toto triko skvělou volbou pro muže všech věkových kategorií. Představte si, jak skvěle se bude váš přítel, manžel, bratr nebo táta cítit v tomto tričku, které kombinuje pohodlí a styl s hravým designem. Navíc díky své neutralitě a nadčasovosti se hodí k různým outfitům – ať už k džínám, šortkám nebo i pod sako pro uvolněnější, ležérní vzhled.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek