Pánské tričko pro hokejisty Eat, sleep, hockey, repeat - skvělý dárek pro hokejisty

Produkt Pánské tričko pro hokejisty Eat, sleep, hockey, repeat - skvělý dárek pro hokejisty z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 399 Kč. Celý popis 399 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Objevte svou vášeň pro hokej s tímto stylovým pánským tričkem, které přináší jasnou zprávu: „Eat Sleep Hockey Repeat“. Vyrobené z kvalitní bavlny, toto tričko je ideální volbou pro všechny, kdo žijí a dýchají hokej. Jeho pohodlný střih a měkký materiál vám zajistí maximální komfort, ať už jste na ledě, na tribuně, nebo se jen tak relaxujete. Originální design s výrazným nápisem je skvělým způsobem, jak ukázat svou oddanost tomuto sportu, a zároveň se hodí jak pro každodenní nošení, tak pro speciální příležitosti, kdy chcete vyjádřit svou hokejovou vášeň. S tímto tričkem se stanete středem pozornosti mezi fanoušky a budete mít vždy na paměti, že hokej je nejen sport, ale i životní styl.

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,XL,2XL,3XL,4XL,5XL,L
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek