Pánské tričko Master hedgehog

Produkt Pánské tričko Master hedgehog z kategorie pánská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Objevte naše nové pánské tričko s unikátním motivem „Master Hedgehog“, která spojuje humor a styl do jednoho skvostného kousku. Toto tričko, vyrobené z vysoce kvalitní, prodyšné bavlny, je ideální pro každodenní nošení i volnočasové aktivity. Originální design zachycuje roztomilého ježka s hůlkou, který se postavil na stranu dobra. Vtipná parodie na ikonické Jedi Masters vás zaručeně pobaví a zároveň přitáhne pozornost okolí. Tričko je dostupné v několika velikostech a barevných variantách, takže si ho můžete přizpůsobit přesně podle svého vkusu.

Díky modernímu střihu a pohodlnému materiálu se tričko skvěle nosí a hodí se k různým outfitům – od džínů po sportovní šortky. Ať už se chystáte na setkání s přáteli, do kina nebo na víkendový výlet, tričko „Master Hedgehog“ je perfektní volbou pro každého muže, který má smysl pro humor a originalitu. Nechte se unést světem fantazie a přidejte do svého šatníku kousek, který vyzařuje nejen styl, ale i radost!

Pokud by se vám líbila jiná velikost nebo barva trička a potisku, napište nám na email info@bezvatriko.cz

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18285
Produktů
213
Kategorií
164
Značek