Pánské tričko Ježek parašutista

Produkt Pánské tričko Ježek parašutista z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Objevte pánské tričko s originálním motivem, který nejen že rozesměje každého, kdo ho uvidí, ale také skvěle podtrhne vaši osobitost! Tričko s vtipným motivem ježka parašutisty je ideální volbou pro muže, kteří mají rádi humor, neváhají si ze sebe udělat legraci a zároveň ocení neotřelý design. Na první pohled jednoduchý střih je doplněn detailním potiskem létajícího ježka s padákem, který svým nadhledem nad světem baví na každém kroku. Vysoce kvalitní bavlněný materiál zaručuje pohodlí a prodyšnost, takže se v tričku budete cítit skvěle po celý den, ať už ho obléknete na volnočasovou procházku, na grilování s přáteli, nebo do města.

Tento kousek nabízí nejen vtipný design, ale i maximální pohodlí. Tričko je vyrobeno z měkké, ekologicky šetrné bavlny, která je příjemná na dotek a dlouho si udržuje svůj tvar i barvu. Díky volnějšímu střihu perfektně sedí na různé typy postavy, aniž by omezovalo v pohybu. Potisk je odolný vůči praní, takže i po několika praních bude ježek nad vašimi hlavami stále stejně zábavný. Dejte svému outfitu hravý nádech a ukažte světu, že humor je tou nejlepší módní vizitkou!

Pokud by se vám líbila jiná velikost nebo barva trička a potisku, napište nám na email info@bezvatriko.cz

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL,3XL,4XL,5XL
Prodejce: Bezva triko
18285
Produktů
213
Kategorií
164
Značek