Pánská mikina s motivem Alfa Romeo - staré logo

Produkt Pánská mikina s motivem Alfa Romeo - staré logo z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 719 Kč. Celý popis 719 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánská mikina s motivem starého loga Alfa Romeo je ideální volbou pro každého milovníka automobilů s historií. Tato mikina kombinuje vynikající styl s vysokou kvalitou materiálů a detailů. Motiv starého loga Alfa Romeo je elegantně umístěn na hrudi, čímž dodává mikině unikátní a ikonický vzhled. Vyrobená z měkké a příjemné bavlny s přídavkem polyesteru, mikina nabízí komfortní nošení po celý den. Moderní střih zajišťuje skvělé padnutí, zatímco kvalitní zpracování garantuje dlouhou životnost. Tato mikina je nejen stylovým doplňkem každého šatníku, ale také vyjadřuje vášeň a oddanost k legendární automobilce Alfa Romeo. Ideální pro každodenní nošení i výrazné vystoupení na každé společenské akci či autem zaměřeném setkání.

Mikina bude vypadat skvěle v tmavě modré barvě, ale nešlápnete ani vedle v jiných barvách, jako například v černé. Pokud Vám nestačí barvy z naší nabídky, napište nám na info@bezvatriko.cz a my Vám to rádi uděláme v dalších barvách. Rádi Vám také motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:S,M,L,XL,2XL,3XL
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek