Pánská mikina s motivem Alfa Romeo - nové logo

Produkt Pánská mikina s motivem Alfa Romeo - nové logo z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 719 Kč. Celý popis 719 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Pánská mikina s motivem nového loga Alfa Romeo je ideální volbou pro váš stylový a moderní outfit. Tato mikina kombinuje pohodlí s elegantním designem, který přitahuje pohledy. Kvalitní materiál a precizní zpracování zaručují dlouhou životnost a maximální komfort při nošení. Motiv nového loga Alfa Romeo na přední části mikiny dodává oblečení sofistikovaný a sportovní vzhled, který osloví všechny nadšence automobilů a značky Alfa Romeo. Dostupná ve více barevných variantách, tato mikina se snadno kombinuje s dalšími kousky z vaší šatníku a bude skvělým doplňkem vašeho každodenního stylu, zároveň vám poskytne pocit pohodlí a sebedůvěry, kdekoliv se budete pohybovat.

Mikina bude vypadat skvěle v tmavě modré barvě, ale nešlápnete ani vedle v jiných barvách, jako například v černé. Pokud Vám nestačí barvy z naší nabídky, napište nám na info@bezvatriko.cz a my Vám to rádi uděláme v dalších barvách. Rádi Vám také motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:S,M,L,XL,2XL,3XL
Prodejce: Bezva triko
18285
Produktů
213
Kategorií
164
Značek