Keramický hrnek s úžasným potiskem papouška kakadu- skvělý dárek na narozeniny

Produkt Keramický hrnek s úžasným potiskem papouška kakadu- skvělý dárek na narozeniny z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 239 Kč. Celý popis 239 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Objevte kouzlo exotiky s naším keramickým hrnkem s motivem papouška kakadu, který je nejen funkčním, ale i stylovým kouskem do vaší kuchyně. Tento unikátní hrnek, zdobený nádherným a živým motivem papouška kakadu, přináší do každého dne dávku tropické svěžesti a veselí. Vyroben z kvalitní keramiky, je odolný a vhodný do myčky na nádobí i mikrovlnné trouby, což z něj činí praktického pomocníka při každodenním používání. Jeho ergonomický tvar a pohodlné uchopení zaručují maximální komfort při pití, ať už si vychutnáváte ranní kávu, čaj během pracovního dne, nebo relaxační horkou čokoládu večer. Tento hrnek je nejen skvělým doplňkem do vašeho domácího interiéru, ale také ideálním dárkem pro milovníky exotických ptáků a přírody. Vnesete do svého života barevný závan tropů s tímto nádherným a živým hrnkem.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Zelená
Dostupné velikosti:330 ml
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek