Keramický hrnek s potiskem Lamine Yamal - hrnek pro milovníky fotbalu

Produkt Keramický hrnek s potiskem Lamine Yamal - hrnek pro milovníky fotbalu z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 239 Kč. Celý popis 239 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Tento jedinečný keramický hrnek s motivem Lamine Yamala, talentovaného mladíka ve slavném dresu FC Barcelona, je ideálním dárkem pro všechny fotbalové nadšence a fanoušky tohoto legendárního klubu. Hrnek je vyroben z vysoce kvalitní keramiky, která zaručuje jeho dlouhou životnost a odolnost. Potisk je detailní a realistický, zachycuje Yamala v jeho ikonickém okamžiku na hřišti, což dělá z tohoto hrnku opravdový sběratelský kousek. Díky výrazným barvám a preciznímu designu vynikne na každém stole a přinese kus atmosféry barcelonského stadionu přímo do vašeho domova.

Hrnek má klasický objem 330 ml, ideální pro vaši ranní kávu nebo odpolední čaj. Ergonomické ucho zajišťuje pohodlné držení, zatímco hladký povrch umožňuje snadné čištění, ať už v ruce nebo v myčce. Motiv Lamine Yamala navíc přináší inspiraci a připomíná vytrvalost, talent a tvrdou práci, které vedly tohoto mladého hráče ke slávě. Udělejte radost sobě nebo svým blízkým tímto hrnkem, který spojuje vášeň pro fotbal s praktickým využitím!

Na našem eshopu můžete standardně koupit hrnek v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě hrnku nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Zelená
Dostupné velikosti:330 ml
Prodejce: Bezva triko
17680
Produktů
211
Kategorií
164
Značek