Keramický hrnek s potiskem Diego Maradona - keramický hrnek pro milovníky fotbalu

Produkt Keramický hrnek s potiskem Diego Maradona - keramický hrnek pro milovníky fotbalu z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 239 Kč. Celý popis 239 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Tento exkluzivní keramický hrnek s motivem legendárního Diega Maradony je dokonalým spojením funkčnosti a jedinečného designu, který potěší každého fanouška fotbalu. Precizně vyobrazený portrét Maradony zachycuje jeho vášeň, odhodlání a mistrovské fotbalové dovednosti, díky čemuž se hrnek stává nejen praktickým doplňkem pro každodenní použití, ale i stylovým kouskem, který zaujme na první pohled. Hrnek je vyroben z kvalitní keramiky, je odolný proti poškrábání a lze ho bezpečně mýt v myčce nádobí, což zaručuje dlouhou životnost a snadnou údržbu. Tento hrnek je ideální pro ranní kávu, čaj či jakýkoli jiný nápoj a je skvělým dárkem pro všechny, kteří si váží Maradonova odkazu a chtějí mít jeho památku neustále po ruce.

Na našem eshopu můžete standardně koupit hrnek v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě hrnku nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Zelená
Dostupné velikosti:330 ml
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek