Keramický hrnek s motivem Nissan

Produkt Keramický hrnek s motivem Nissan z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 239 Kč. Celý popis 239 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Přinášíme vám keramický hrnek s unikátním motivem od známé automobilové značky Nissan, který propůjčí vašemu každodennímu rituálu nový rozměr eleganci a stylu. Tento hrnek je nejen praktickým doplňkem pro váš oblíbený horký nápoj, ale také výrazem vaší vášně pro automobilový svět. S jemně zpracovaným motivem značky Nissan na povrchu hrnku získává každý doušek nový význam a každé použití se stává osobním prohlášením o vašem vztahu k automobilovému designu a inovaci. Jeho kvalitní keramická konstrukce zajišťuje dlouhou životnost a odolnost, zatímco jeho ergonomický tvar a pohodlná rukojeť přidávají pohodlí do každodenního používání. Užijte si každý moment s naším keramickým hrnkem s motivem značky Nissan a dejte svému pití nový smysl pro styl a eleganci.

Rádi Vám motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Bílá
Dostupné velikosti:330 ml
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek