Keramický hrnek s motivem Chelsea FC

Produkt Keramický hrnek s motivem Chelsea FC z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 239 Kč. Celý popis 239 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme Vám exkluzivní keramický hrnek s motivem Chelsea FC, ideální dárek pro všechny fanoušky tohoto legendárního fotbalového klubu. Tento elegantní hrnek, vyrobený z vysoce kvalitní keramiky, nabízí nejen vynikající odolnost a dlouhou životnost, ale také stylový design, který hrdě zobrazuje ikonické logo Chelsea FC ve výrazných modrých a bílých barvách. S kapacitou 330 ml je tento hrnek perfektní pro Vaše oblíbené nápoje, ať už si užíváte ranní kávu, odpolední čaj nebo večerní horkou čokoládu. Ergonomický tvar a pohodlné ucho zajišťují, že si svůj drink vychutnáte s maximálním komfortem. Tento hrnek není jen praktický, ale také skvělý způsob, jak ukázat svou oddanost týmu při každodenním používání nebo při sledování zápasů. Navíc je snadno omyvatelný a vhodný do myčky na nádobí, což zajišťuje jednoduchou údržbu. Doplňte svou sbírku fanouškovských předmětů nebo překvapte svého blízkého tímto nádherným keramickým hrnkem Chelsea FC a přineste kousek  přímo do svého domova.

Rádi motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:330 ml
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek