Keramický hrnek s motivem Arsenal

Produkt Keramický hrnek s motivem Arsenal z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 239 Kč. Celý popis 239 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Tento nádherný keramický hrnek s motivem Arsenal je ideálním doplňkem pro každého opravdového fanouška tohoto legendárního fotbalového klubu. Vyrobený z vysoce kvalitní keramiky, která zaručuje dlouhou životnost a odolnost, nabízí tento hrnek nejen stylový, ale také praktický způsob, jak si užít svůj oblíbený nápoj. Skvostný design s emblémem Arsenalu v živých klubových barvách dodává každému doušku vašeho ranního čaje nebo kávy jedinečný pocit hrdosti a podpory vašeho týmu. Hrnek je ergonomicky tvarovaný pro pohodlné držení a je vhodný pro použití v mikrovlnné troubě i myčce nádobí, což z něj činí nejen krásný, ale také velmi praktický dárek pro každého fanouška Arsenalu. Ať už doma, v kanceláři nebo na cestách, tento keramický hrnek vám vždy připomene vaše oblíbené fotbalové momenty a váš klubový duch.

Rádi Vám motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:330 ml
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek