Dětské triko Fotbalová kostra dab dance - vtipné Fotbalové tričko

Produkt Dětské triko Fotbalová kostra dab dance - vtipné Fotbalové tričko z kategorie trička a košile od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto stylové dětské tričko s motivem Fotbalové kostry v tanci "Dab" je ideální pro malé fotbalové nadšence, kteří milují kombinaci sportu a zábavy! Motiv je hravý a jedinečný, přičemž spojuje populární taneční pohyb "Dab" s ikonickou fotbalovou tematikou – na tričku je zobrazena cool kostra, která se vesele připravuje na svůj další fotbalový zápas. Tričko je vyrobeno z měkkého a kvalitního materiálu, který zajišťuje maximální pohodlí během nošení, ať už děti fandí svému týmu, nebo si samy hrají na hřišti. Díky výraznému potisku se snadno stane oblíbeným kouskem v šatníku každého malého fotbalisty. K dispozici ve více velikostech a barvách, vhodné na sport i běžné nošení.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků,134 cm/8 roků
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek