Dětské tričko Žába a knihy

Produkt Dětské tričko Žába a knihy z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Přivítejte do šatníku vašich malých objevitelů toto roztomilé dětské tričko s originálním motivem žáby, která sedí na knihách! Toto hravé a barevné zpracování je ideální pro malé milovníky přírody a knih. Žabka se svým chytrým výrazem inspiruje děti k objevování nových vědomostí a podporuje jejich zájem o čtení a učení. Tričko je navrženo tak, aby nejen vypadalo stylově, ale bylo i maximálně pohodlné – jeho měkký bavlněný materiál je šetrný k dětské pokožce a vhodný pro celodenní nošení.

Tričko je dostupné ve více velikostech a barvách, takže si každé dítě najde svůj oblíbený kousek. Díky kvalitnímu potisku, který odolá i častému praní, zůstane tričko krásně barevné po dlouhou dobu. Perfektní nejen do školy, na výlety nebo volný čas, ale také jako originální dárek, který v sobě kombinuje vzdělávací motiv s veselým designem. Dětské tričko s motivem žáby na knihách podpoří nejen styl vašeho dítěte, ale i jeho lásku k učení!

Pokud by se vám líbila jiná velikost nebo barva trička a potisku, napište nám na email info@bezvatriko.cz

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18285
Produktů
213
Kategorií
164
Značek