Dětské tričko s úžasným potiskem vtipného morčete- skvělý dárek na narozeniny

Produkt Dětské tričko s úžasným potiskem vtipného morčete- skvělý dárek na narozeniny z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám naše úžasné dětské tričko s motivem vtipného morčete, které okamžitě rozveselí každé dítě! Toto tričko je nejen stylové, ale také pohodlné díky vysoce kvalitnímu materiálu, který je příjemný na dotek a zajišťuje maximální pohodlí po celý den. Morče, které nosí cool brýle a s nafouknutou žvýkačkou v ústech, přináší špetku humoru a radosti do každodenního nošení. Vtipný design, který si vaše děti zamilují, je ideální pro hry na hřišti, rodinné výlety nebo prostě jen tak na doma.

Tričko je dostupné v široké škále velikostí a barev, takže si každý malý módní guru může vybrat to pravé pro sebe. Díky své odolnosti a snadné údržbě (možno prát v pračce) je toto tričko perfektní volbou pro aktivní děti, které si užívají objevování světa kolem sebe. Nechte vaše děti vyjádřit svou osobnost a smysl pro humor s tímto roztomilým tričkem, které nejenže vypadá skvěle, ale také podpoří jejich kreativitu a hravost!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků,134 cm/8 roků
Prodejce: Bezva triko
18285
Produktů
213
Kategorií
164
Značek