Dětské tričko s potiskem Šiba inu - tričko pro milovníky psů

Produkt Dětské tričko s potiskem Šiba inu - tričko pro milovníky psů z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Triko s potiskem plemene Šiba Inu není jen oblečení; je to umělecký projev lásky k tomuto nádhernému psovi, který výrazně obohacuje život každého milovníka čtyřnohých přátel. Je to skvělý způsob, jak zdůraznit svoji vášeň pro psy, zejména pro toto jedinečné a půvabné plemeno. Vytvořeno s láskou k detailům, tričko zdůrazňuje krásu a šarm Šiba Inu. Jeho potisk zachycuje jejich charakteristický výraz, krásnou srst a hravou povahu. Triko je nejen módním prohlášením, ale také formou umění, která slaví plemeno Šiba Inu v každém jeho aspektu. Vyhotoveno na černém tričku, potisk Šiba Inu vyniká svou výraznou barvou a detailním zobrazením. Ideální kontrast mezi tmavým tričkem a živými barvami potisku dodává tričku sofistikovaný a stylový vzhled, který si můžete vychutnat nejen při posezení s kamarády, ale také při návštěvě školy. Pro ty, kteří preferují jiné barvy, tričko je k dispozici také v různých barevných variantách. Bez ohledu na to, zda si vyberete klasickou černou verzi nebo jinou barvu, potisk s plemenem Šiba Inu bude stále vynikat svojí elegancí a detailností. Toto triko je nejen výjimečným oblečením pro běžné dny, ale také výjimečným dárkem pro každého malého milovníka psů. Je vhodné na narozeniny nebo Vánoce, protože představuje spojení mezi vášní pro psy a stylovým oblečením. Darujte něco víc než jen tričko – darujte umělecký projev oddanosti a obdivu k plemeni Šiba Inu.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
17714
Produktů
210
Kategorií
163
Značek