Dětské tričko s potiskem plemene Výmarského ohaře s volitelným jménem

Produkt Dětské tričko s potiskem plemene Výmarského ohaře s volitelným jménem z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto dětské triko je ideální volbou pro malé milovníky psů s motivem barevného Výmarského ohaře. Jeho jemný bavlněný materiál zajišťuje pohodlí a snadnou údržbu, což je perfektní pro jejich hravý životní styl. Triko je navrženo s ohledem na pohodlí a bezpečnost dětí, s hezkým, barevným designem, který zvýrazňuje charakteristický vzhled Výmarského ohaře. 

Jedinečnou vlastností tohoto trička je možnost přidání jména vašeho pejska. Tím se tričko stává osobním a ještě více oblíbeným kouskem v šatníku vašeho dítěte. Stačí jen zadat jméno při objednávce a my jej pečlivě umístíme na tričko tak, aby dokonale doplnilo nádherný obrázek Výmarského ohaře. Vaše dítě bude nadšené z trička, které bude nejen stylové, ale také osobní a jedinečné.

Tričko je dostupné ve více velikostech, aby padlo dětem všech věkových kategorií. Díky pečlivému zpracování a použití kvalitních materiálů je tričko odolné a snadno se udržuje. Vyberte si to nejlepší pro své dítě a dejte mu dárek, který bude nosit s radostí a hrdostí. Naše dětské tričko s Výmarským ohařem je skvělou volbou pro všechny malé psí nadšence.


Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi Vám motiv upravíme na přání, třeba přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi Vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek