Dětské tričko s potiskem Lamine Yamal - dětské tričko pro milovníky fotbalu

Produkt Dětské tričko s potiskem Lamine Yamal - dětské tričko pro milovníky fotbalu z kategorie trička a košile od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dětské tričko s motivem Lamina Yamala v dresu FC Barcelona je ideální volbou pro všechny malé fanoušky tohoto fotbalového talentu. Tričko je vyrobeno z kvalitní a měkké bavlny, která zajišťuje maximální pohodlí při nošení, ať už na tréninku, na hřišti nebo během běžného dne. Na přední straně se nachází detailní potisk Lamina Yamala v barcelonském dresu, který zachycuje jeho ikonický styl a fotbalové dovednosti. Barvy jsou syté a odolné vůči častému praní, takže tričko zůstane krásné i po mnoha dobrodružstvích.

Toto tričko není jen módní kousek, ale i skvělý způsob, jak podpořit oblíbený tým a hráče. Díky klasickému střihu se hodí k jakémukoli outfitu, ať už jde o sportovní kalhoty, kraťasy nebo džíny. Elastické lemy na rukávech a kolem krku zajišťují pohodlné nošení bez nepříjemného škrcení. Vhodné pro děti všech věkových kategorií, které milují fotbal a sní o tom, že jednou budou na hřišti zářit jako jejich idol. Pořiďte jim toto stylové tričko a podpořte jejich vášeň pro fotbal!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
17680
Produktů
211
Kategorií
164
Značek