Dětské tričko roztomilá liška - tričko pro milovníky zvířat

Produkt Dětské tričko roztomilá liška - tričko pro milovníky zvířat z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto dětské tričko s originálním motivem roztomilé lišky, která si hravě kouše do svého vlastního ocásku, je ideálním kouskem pro malé dobrodruhy s láskou k přírodě a zvířátkům. Na první pohled zaujme svým hravým designem a jemnými barvami, které osvěží každý dětský šatník. Vyrobeno z kvalitní a měkké bavlny, která je příjemná na dotek a šetrná k citlivé dětské pokožce, zajistí pohodlí po celý den, ať už při hrách na hřišti nebo během procházek venku. Díky klasickému střihu a kulatému výstřihu se snadno obléká a dokonale sedí, což ocení jak děti, tak jejich rodiče.

Tričko s motivem lišky je nejen stylové, ale i odolné – ideální volba pro každodenní nošení. Potisk je proveden speciální technologií, která zaručuje jeho dlouhou trvanlivost i po opakovaném praní. Tento veselý motiv v sobě kombinuje radost a hravost, čímž si rychle získá srdce malých nositelů. Liška na tričku vypadá tak živě, že málem ožívá a zve k dalším dobrodružstvím. S tímto tričkem se každé dítě bude cítit výjimečně a bude si užívat chvíle plné zábavy s tímto zvířecím kamarádem na hrudi.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků,110 cm/4 roky
Prodejce: Bezva triko
18285
Produktů
213
Kategorií
164
Značek