Dětské tričko Monster truck - krásný barevný motiv s plnými barvami

Produkt Dětské tričko Monster truck - krásný barevný motiv s plnými barvami z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto dětské tričko s motivem monster truck je ideálním kouskem pro všechny malé nadšence silných aut a dobrodružných závodů! S jasnými barvami a detailním potiskem monster trucku na přední straně trička okamžitě zaujme každé dítě. Vyrobeno z prvotřídní, 100% bavlny, tričko je měkké, pohodlné a šetrné k dětské pokožce, což zaručuje celodenní komfort. Krátké rukávy a klasický kulatý výstřih umožňují snadné oblékání a perfektní volnost pohybu, takže se hodí na jakoukoli venkovní hru nebo dobrodružství.

Kromě atraktivního designu je toto tričko také velmi praktické. Materiál je odolný vůči častému praní, takže se potisk monster trucku nezničí ani po mnoha dobrodružných dnech strávených venku. Tričko je k dispozici v několika různých velikostech, aby padlo dětem všech věkových kategorií. Ať už jde o běžné nošení, výlet do parku nebo tematickou oslavu narozenin, toto tričko s motivem monster truck se stane oblíbeným kouskem šatníku každého malého fanouška velkých aut.

Pokud by se vám líbila jiná velikost nebo barva trička a potisku, napište nám na email info@bezvatriko.cz

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18285
Produktů
213
Kategorií
164
Značek