Dětské tričko Master hedgehog

Produkt Dětské tričko Master hedgehog z kategorie trička a košile od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Objevte svět fantazie a dobrodružství s naším jedinečným dětským tričkem "Master Hedgehog". Tento hravý design představuje malého ježka, který se proměnil v parodii na Jedi mistra, a je tak ideálním kouskem pro všechny malé milovníky příběhů o hrdinech a galaktických bitvách. Tričko je vyrobeno z kvalitní, měkké bavlny, která zajišťuje pohodlí po celý den, a je k dispozici v široké škále velikostí. Díky svému veselému motivu a živým barvám se stane oblíbeným kouskem v šatníku vašeho dítěte, které si ho oblíbí nejen při hraní, ale i při každodenních dobrodružstvích.

Toto tričko není jen módním doplňkem, ale také skvělým způsobem, jak povzbudit kreativitu a představivost vašich dětí. S motivem "Master Hedgehog" si děti mohou hrát na své oblíbené hrdiny, ať už se jedná o fantazijní bitvy nebo imaginární výpravy do dalekých galaxií. Navíc je tričko snadno udržovatelné, a tak se můžete bez obav soustředit na to, co je opravdu důležité – radost a zábavu vašich dětí. Vyberte to pravé tričko pro vaše malé dobrodruhy a sledujte, jak se jejich svět plný fantazie stává realitou!

Pokud by se vám líbila jiná velikost nebo barva trička a potisku, napište nám na email info@bezvatriko.cz

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18285
Produktů
213
Kategorií
164
Značek