Dětské tričko liška - tričko pro milovníky zvířat a myslivosti

Produkt Dětské tričko liška - tričko pro milovníky zvířat a myslivosti z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto dětské tričko s motivem lišky je jako stvořené pro malé dobrodruhy a milovníky přírody! Jemný, veselý potisk lišky dodává hravý nádech, který rozzáří každý dětský šatník. Vyrobeno z vysoce kvalitní bavlny, toto tričko zajišťuje maximální pohodlí během celého dne, ať už vaše dítě objevuje kouzla lesa, hraje si s kamarády nebo odpočívá doma. Klasický střih se snadno kombinuje s kalhotami, sukní nebo šortkami, což z něj činí univerzální kousek pro každou příležitost.

Tričko je navrženo s ohledem na dlouhou životnost, odolnost a pohodlí. Díky měkkým švům a prodyšnému materiálu se vaše dítě bude cítit pohodlně i během těch nejaktivnějších dnů. Motiv lišky je aplikován pomocí ekologického tisku, který je šetrný k životnímu prostředí a dlouhodobě odolný vůči praní, což znamená, že si zachová svůj jas i po mnoha vypráních. Tričko je dostupné v různých velikostech a barvách, takže si každé dítě může vybrat to své oblíbené.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Rádi vám motiv upravíme na přání, například přidáním jména. A pokud chcete nějaký vlastní motiv, rádi vám vyrobíme motiv na míru.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18285
Produktů
213
Kategorií
164
Značek