Dětské tričko Ekg Obytný vůz - kvalitní tisk a rychlé dodání

Produkt Dětské tričko Ekg Obytný vůz - kvalitní tisk a rychlé dodání z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 359 Kč. Celý popis 359 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám dětské tričko s potiskem obytného vozu, které je jako stvořené pro malé dobrodruhy! Toto triko je vyrobeno z měkkého a příjemného materiálu, který zaručuje pohodlí během celého dne. Potisk obytného vozu dodává tričku originální a hravý vzhled, který si vaše dítě zamiluje. V nabídce máme různé barevné varianty, aby každé dítě mohlo vybrat svou oblíbenou barvu. Triko je ideální pro každodenní nošení i speciální příležitosti. Ať už vaše dítě objevuje svět na hřišti, jde na rodinný výlet nebo jen tráví den doma, toto triko je perfektním společníkem pro každou příležitost. Kvalitní potisk zaručuje, že design zůstane živý a barevný i po mnoha vypráních. Dopřejte svému malému dobrodruhovi tričko, které nejen vypadá skvěle, ale je také praktické a pohodlné. Vyberte si z naší nabídky různých barev a udělejte radost svému dítěti s tímto stylovým a jedinečným kouskem oblečení! Hledáte perfektní dárek na narozeniny nebo Vánoce pro malého dobrodruha? Toto stylové dětské triko s potiskem EKG obytného vozu je přesně to, co potřebujete!

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:110 cm/4 roky,122 cm/6 roků,134 cm/8 roků,146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek