Dětské tepláky s vlastním potiskem a fotkou - rychlé dodání

Produkt Dětské tepláky s vlastním potiskem a fotkou - rychlé dodání z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 449 Kč. Celý popis 449 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Dětské tepláky s vlastním potiskem – originální kousek pro každého malého sportovce!

Hledáte pohodlné a stylové tepláky, které si vaše dítě může přizpůsobit podle svého vlastního vkusu? Naše dětské tepláky s vlastním potiskem jsou perfektní volbou pro každodenní nošení, sportování nebo jako originální dárek! Vytvořte si svůj vlastní motiv, obrázek či text a vyzdobte tepláky tak, aby byly opravdu jedinečné.

Navrhněte si tepláky s vlastním motivem

Naše tepláky s vlastním obrázkem umožňují vašemu dítěti vyjádřit svou kreativitu a individualitu. Potisknout můžeme jak přední, tak i zadní část tepláků, což vám dává spoustu možností k vytvoření osobitého designu. Tepláky s vlastním motivem jsou vhodné pro školní akce, sportovní tréninky, týmové dresy, nebo prostě jen tak pro radost!

Kvalitní materiál a dlouhotrvající potisk

Pro výrobu používáme pouze kvalitní materiály. Tepláky s vlastním potiskem jsou vyrobeny z odolného a pohodlného textilu, který vydrží každodenní používání i časté praní. Potisk aplikujeme pomocí kvalitních barev s dlouhou výdrží, které jsou bezpečné pro děti a zajišťují trvanlivost i při aktivním nošení. K dispozici jsou tepláky ve čtyřech atraktivních barvách, takže si každý najde tu svou oblíbenou variantu.

Skvělé recenze a rychlé doručení

Zákazníci oceňují kvalitu našich výrobků a rychlé doručení za skvělou cenu – poštovné stojí jen 66 Kč! Pokud spěcháte, nabízíme možnost expresní výroby a odeslání, takže svůj objednaný produkt můžete mít doma opravdu rychle. Naším cílem je vaše spokojenost, což potvrzují skvělé recenze od zákazníků, kteří se k nám opakovaně vracejí.

Množstevní slevy při větších objednávkách

Potřebujete dětské tepláky s vlastním potiskem pro celý tým nebo větší skupinu? U nás se vyplatí objednávat ve větším množství, protože nabízíme množstevní slevy. Nezáleží na tom, zda jde o školní týmové tepláky nebo originální dárek pro dětskou oslavu – s námi vždy ušetříte.

V nabídce máme také trička a dresy

Pokud hledáte další možnosti přizpůsobení oblečení, nabízíme kromě tepláků také trika s vlastním potiskem a dresy s týmovými jmény a čísly. U nás si můžete vytvořit celý set oblečení podle vlastního návrhu a zajistit tak dokonalou výbavu pro sport i volný čas.

Navrhněte si originální dětské tepláky s vlastním potiskem ještě dnes a udělejte svému dítěti radost stylovým a pohodlným oblečením, které bude opravdu jedinečné!

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:146 cm/10 roků,158 cm/12 roků
Prodejce: Bezva triko
18427
Produktů
214
Kategorií
162
Značek