Dětská kšiltovka s vlastním potiskem

Produkt Dětská kšiltovka s vlastním potiskem z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 300 Kč. Celý popis 300 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Hledáte originální a praktický doplněk pro své dítě?

Naše dětská kšiltovka s vlastním potiskem je přesně to, co potřebujete! Tato stylová kšiltovka nejen chrání před sluncem, ale také umožňuje vytvořit unikátní design, který bude vaše dítě milovat.

Naše kšiltovka poskytuje výbornou ochranu před sluncem díky širokému kšiltu, který stíní obličej a oči. Kšiltovka je vyrobena z kvalitních materiálů, které jsou lehké, prodyšné a pohodlné na nošení, což zajišťuje, že ji vaše dítě bude rádo nosit po celý den. Umožňujeme vám a vašemu dítěti vytvořit vlastní design kšiltovky. Můžete nahrát jakýkoli obrázek, fotografii, nebo přidat text – možnosti jsou nekonečné. Vaše dítě tak může mít kšiltovku s oblíbenou postavičkou, jménem, nebo jakýmkoli jiným motivem, který ho potěší a bude mu přinášet radost každý den.


Chcete, aby vaše dítě nosilo kšiltovku s osobním vzkazem nebo jeho jménem?

S naší dětskou kšiltovkou s vlastním textem máte možnost přidat jakýkoli text, který si přejete. Můžete vybrat oblíbené jméno vašeho dítěte, motivační heslo nebo veselý citát. Tato možnost vám umožní vytvořit kšiltovku, která bude nejen stylová, ale také osobní a unikátní. Má vaše dítě oblíbenou postavičku, zvířátko nebo motiv, který by chtělo mít na kšiltovce? S naší dětskou kšiltovkou s vlastním obrázkem můžete dát volnost své fantazii. Stačí nahrát obrázek z oblíbeného filmu, knihy nebo kresleného seriálu a my ho přetiskneme na kšiltovku. Vaše dítě bude nadšené, že může nosit svůj vlastní design, který miluje.

Díky možnosti vlastního potisku bude každá kšiltovka naprosto unikátní. Vaše dítě bude mít módní doplněk, který nebude mít nikdo jiný. Proces vytvoření vlastní kšiltovky je jednoduchý a rychlý. Stačí si vybrat barvu a velikost kšiltovky, nahrát vlastní obrázek nebo text, a my se postaráme o zbytek. Kšiltovku doručíme přímo k vám domů.

Obrázek jednoduše nahrajete přes náš editor, který se skrývá pod tlačítkem “VYTVOŘIT VLASTNÍ POTISK”, které najdete hned pod vybráním barvy a velikosti. V editoru také najdete jednoduché možnosti úpravy obrázku jako jeho pootočení, zvětšení/zmenšení a posunutí. Také zde můžete vložit text či si vybrat nějaký z našich předpřipravených obrázků.

Motiv bude na tričku vypadat stejně, jako vypadá v editoru. Součástí ceny nejsou žádné grafické práce (oříznutí, odstranění pozadí, odstranění červených očí, atd)! Pokud budete za příplatek chtít nějaké z těchto úprav nebo pokud budete chtít motiv třeba na záda, neváhejte nás kontaktovat na info@bezvatriko.cz a my Vám rádi úpravy naceníme.

Nechte své dítě vyjádřit svou osobnost a kreativitu s naší dětskou kšiltovkou s vlastním textem nebo obrázkem. Objednejte si ji ještě dnes a ukažte, jak se díky naší kšiltovce může váš malý svět obrátit!

Vlastnosti produktu

Barva:Černá
Dostupné velikosti:17×10 cm
Prodejce: Bezva triko
17651
Produktů
210
Kategorií
163
Značek