Dámské tričko se stylovým potiskem žáby a knih

Produkt Dámské tričko se stylovým potiskem žáby a knih z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto dámské tričko s motivem roztomilé žáby sedící na hromadě knih je ideální volbou pro všechny milovnice přírody a literatury. Kombinace jednoduchého střihu a hravého potisku dodává tričku osobitý styl, který zaujme na první pohled. Vyrobené z kvalitní bavlny, která je příjemná na dotek a prodyšná, poskytuje maximální pohodlí po celý den. Žába, která si klidně hoví na knihách, symbolizuje klid, moudrost a vášeň pro čtení, takže toto tričko je skvělou volbou pro ženy, které se chtějí vyjádřit pomocí oblečení.

Tričko je dostupné ve více velikostech a je navrženo tak, aby dokonale padlo na každou postavu. Klasický kulatý výstřih a krátké rukávy z něj dělají univerzální kousek, který snadno zkombinujete s džíny, sukní nebo kraťasy pro ležérní i elegantnější vzhled. Výrazný potisk žáby je odolný a ani po opakovaném praní neztrácí barvy. Toto tričko přináší nejen komfort a styl, ale také vyjadřuje lásku k přírodě a čtení – dvě věci, které nikdy nevyjdou z módy.

Pokud by se vám líbila jiná velikost nebo barva trička a potisku, napište nám na email info@bezvatriko.cz

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18285
Produktů
213
Kategorií
164
Značek