Dámské tričko se stylovým potiskem Ježka parašutisty

Produkt Dámské tričko se stylovým potiskem Ježka parašutisty z kategorie dámská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Představujeme vám dámské tričko s jedinečným a veselým motivem, který si zamilují všechny milovnice originality a dobré nálady! Na tomto tričku září odvážný ježek parašutista, který se s nadšením vrhá do oblak. Motiv je navržen s humorem a hravostí, která vám zaručeně vykouzlí úsměv na tváři. Díky kvalitnímu potisku, který je odolný proti praní, si můžete být jistí, že tento vtipný obrázek vám bude dělat radost po dlouhou dobu. Tričko je vyrobeno z příjemného a prodyšného materiálu, který poskytuje maximální pohodlí při nošení.

Střih trička je moderní, lehce vypasovaný, což zvýrazní vaši postavu, aniž by vás omezoval v pohybu. Hodí se jak ke každodennímu nošení, tak i na volný čas, kdy chcete ukázat svůj jedinečný styl a smysl pro humor. K dispozici je ve více barevných variantách, takže si můžete vybrat tu, která nejlépe ladí k vašemu šatníku. Ať už se chystáte do města, na procházku nebo na neformální setkání s přáteli, toto tričko vás bude skvěle doprovázet a zaručeně vzbudí pozornost!

Pokud by se vám líbila jiná velikost nebo barva trička a potisku, napište nám na email info@bezvatriko.cz

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18285
Produktů
213
Kategorií
164
Značek