Dámské tričko s úžasným potiskem holčičky a morčete- skvělý dárek na narozeniny

Produkt Dámské tričko s úžasným potiskem holčičky a morčete- skvělý dárek na narozeniny z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Objevte kouzlo jednoduchého, ale stylového dámského trička, které se stane nepostradatelným kouskem vašeho šatníku. Toto tričko je vyrobeno z vysoce kvalitní, měkké a příjemné bavlny, která zaručuje maximální komfort po celý den. Jeho volný střih skvěle padne na každou postavu a umožní vám snadno kombinovat s různými outfity. Dominantním prvkem designu je půvabný obrys holčičky, která si hraje se svým roztomilým morčátkem. Tento motiv nejenže přináší hravost a radost, ale také oslovuje milovníky zvířat a těch, kdo chtějí vyjádřit svůj jedinečný styl.

Tričko je ideální volbou pro každodenní nošení, ale i pro volný čas s přáteli či rodinou. Můžete ho snadno zkombinovat s džíny, sukní nebo šortkami, a vytvořit tak různorodé outfity pro jakoukoliv příležitost. Navíc je tričko k dispozici v několika atraktivních barvách, což usnadňuje výběr pro každou příležitost. Přidejte toto krásné tričko do svého šatníku a užijte si spojení módy a pohodlí, které vás bude provázet v každém dni.

Na našem eshopu můžete standardně koupit tričko v několika barvách s různou barvou potisku. Pokud však toužíte po jiné kombinaci, barvě trička nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
18285
Produktů
213
Kategorií
164
Značek