Dámské tričko s potiskem zvířat - Orel

Produkt Dámské tričko s potiskem zvířat - Orel z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Objevte svou sílu a styl s naším dámským tričkem s originálním motivem orla. Vyrobeno z vysoce kvalitní, měkké bavlny, toto tričko nabízí nejen maximální pohodlí, ale i dokonalý střih, který se přizpůsobí každé postavě. Motiv orla, který je na tričku vyobrazen v detailním a uměleckém provedení, symbolizuje svobodu a odvahu, čímž dodává každému outfitu nádech elegance a jedinečnosti. S jeho moderním designem je toto tričko ideálním kouskem pro každou příležitost – od víkendových výletů po večerní posezení s přáteli.

Naše tričko je k dispozici v několika barevných variantách, takže si můžete vybrat tu, která nejlépe ladí s vaším stylem. Snadno se kombinuje s džínami, sukněmi nebo kraťasy, což z něj činí skvělý základ pro jakýkoliv outfit. Díky své trvanlivosti a odolnosti vůči praní si budete moci užívat jeho krásu a pohodlí po dlouhou dobu. Investujte do svého šatníku a ukažte svou osobnost s tímto stylovým dámským tričkem s motivem orla, které je nejen módním kouskem, ale i prohlášením.

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme. Na triko Vám také rádi dotiskneme název klubu, jméno nebo číslo.

Vlastnosti produktu

Barva:Bílá
Dostupné velikosti:XS,S,L,XL,2XL,3XL,M
Prodejce: Bezva triko
18285
Produktů
213
Kategorií
164
Značek