Dámské tričko s potiskem Tep - slovensko - tričko s tepem slovenska

Produkt Dámské tričko s potiskem Tep - slovensko - tričko s tepem slovenska z kategorie dámská trička od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Stylové dámské tričko s motivem tepové linie ve tvaru Slovenska je ideální volbou pro všechny, kdo mají rádi moderní design a zároveň chtějí vyjádřit svou hrdost k rodné zemi. Toto tričko je vyrobeno z kvalitní, jemné bavlny, která zaručuje pohodlí a dlouhou životnost. Je navrženo tak, aby perfektně sedělo na každé postavě, a díky lehkému materiálu se skvěle nosí v horkých letních dnech i v chladnějších podzimních měsících. Stylový potisk je výrazný, ale přitom decentní, což umožňuje tričko nosit jak na neformální příležitosti, tak i jako módní prvek v každodenním outfitu.

Motiv tepové linie symbolizuje nejen lásku ke Slovensku, ale i propojení mezi tradicí a moderním stylem. Tento originální design se stane výrazným prvkem každého šatníku a zaručeně upoutá pozornost. Kombinace jednoduchého střihu s výrazným potiskem dodává tričku nadčasový vzhled, který můžete snadno kombinovat s džíny, sukněmi nebo šortkami. Vyjádřete svou vášeň a hrdost stylově s tímto unikátním tričkem, které nejen skvěle vypadá, ale zároveň nabízí maximální pohodlí při každodenním nošení.

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
17680
Produktů
211
Kategorií
164
Značek