Dámské tričko s potiskem Tep - Šachy - tričko s tepem pro milovnice této hry

Produkt Dámské tričko s potiskem Tep - Šachy - tričko s tepem pro milovnice této hry z kategorie ostatní od výrobce Ostatní najdete na Trikoland.cz za 389 Kč. Celý popis 389 Kč Ověřit dostupnost

Popis

Toto stylové dámské tričko s motivem tepu a šachových figur v sobě spojuje eleganci a vášeň pro šachy, což z něj dělá ideální volbu pro milovnice této královské hry. Je vyrobeno z měkké a prodyšné bavlny, která zaručuje celodenní pohodlí, a díky jeho přiléhavému střihu krásně podtrhne vaši siluetu. Motiv tepové křivky, která se prolíná se šachovými figurkami, symbolizuje, že šachy nejsou jen hrou, ale životním stylem a vášní. Toto tričko je perfektní volbou pro každodenní nošení i speciální příležitosti, kdy chcete ukázat svou lásku k této intelektuální hře. Skvěle se hodí jak ke sportovnímu, tak k ležérnímu outfitu a je dostupné v několika barevných variantách.

Na našem eshopu můžete standardně koupit triko v několika barvách s různou barvou potisku. Jestliže toužíte po jiné kombinaci, barvě trika nebo potisku, určitě nás kontaktujte na email info@bezvatriko.cz a my vám rádi vyhovíme.

Vlastnosti produktu

Barva:Modrá
Dostupné velikosti:XS,S,M,L,XL,2XL
Prodejce: Bezva triko
17714
Produktů
210
Kategorií
163
Značek